Spørgsmål og Svar :

Min adresse er forkert, hvad gør jeg?
Hvis din adresse er forkert, så sletter du den bare og opretter en på den rigtige adresse. Klik på "Min Have" -> klik på "Rediger Have" -> Rul ned til "Slet Have". Nu er din have slettet, og du kan tilmelde dig på ny.
Kan jeg skjule min adresse og hvordan?
Ja og nej. Du kan på nuværende tidspunkt ikke skjule din adresse, men du kan derimod skjule din have, så den ikke er synlig på kortet. Gå ind på "Min Profil", og klik på "Ferie mood", så er din have skjult.
Kan jeg skjule mine kontaktoplysninger og hvordan?
Ja du kan godt skjule dine kontaktoplysninger. Gå ind på "Min Profil", og slet de oplysninger du ikke vil have vist. På nuværende tidspunkt er der ikke en "skjul" funktion.
Hvordan skifter jeg adresse?
I øjeblikket er det ikke muligt at skifte adresse, uden at skulle slette og oprette sin have igen. Grunden til dette, er at ens adresse er forbundet med et sæt koordinater som google maps skal bruge - men vi arbejder på at gøre det muligt uden at skulle slette haven.
Kan man være tilmeldt to adresser?
På nuværende tidspunkt nej. Men ellers er du velkommen til at oprette en ny/anden bruger og tilmelde din anden have.
Når jeg går ind på siden er den blank, hvad gør jeg?
Hvis din side er blank kan det være på grund af flere ting. Hvis du har en forældet browser eller bruger Internet Explorer, så skal du enten opgradere eller skifte browser til Google Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge. Hvis dette ikke virker, skal du forsøge at "clearer" dine cookies og/eller din browserhistorik. Dette gøres ved at gå op i højre hjørne, hvor du kan se 3 små prikker. Dem skal du trykke på, og så finde knappen "historik". Dernæst vil du finde en knap der hedder "Ryd browserdata". Når du klikker på den, kan du vælge hvilken data der skal slettes. Slet cookies og browserhistorik. Åben og luk siden, og du burde nu være klar til at tilmelde dig.