Vilkår for brug og privatlivspolitik:

Vilkår

Brugminbaghave.dk hæfter ikke for skader, uheld, tyveri mm i forbindelse med udlån eller lån af baghaver. Kontakt eget forsikringsselskab. Hav altid kontakt med haveejer inden besøg. Overnatningen skal være 100 % gratis, dog er mindre gebyr for bad, strøm mm ok.

Privatlivspolitik

Hvilken information indsamler vi?
Du kan ikke være medlem af siden, hvis du ikke giver os mindst de oplysninger, vi har brug for. Når du tilmelder dig indsamler vi kun din email, for- og efternavn samt dit profilbillede fra Facebook/Google. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver en tid ved at slette eller ændre dine oplysninger på din profilside. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, sletter vi de personlige oplysninger, du har givet os.

Dine personlige rettigheder og hvem du skal kontakte for indsigt i personlige oplysninger:
Hvis du vil have adgang til de oplysninger der er registreret om dig på Brugminbaghave.dk, kan du se disse på din profilside eller kontakte brugminhave@gmail.com. Skulle der være forkerte oplysninger om dig, som du ikke kan rette selv, eller hvis du har andre indvendinger mod håndtering af dine personlige data, så kontakt os på brugminhave@gmail.com. Du har mulighed for at få adgang til hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og du har ret til at gøre indsigelse mod vores håndtering af dine personlige data. Hvis der er personlig data, der er forkert eller vildledende, har du ret til at få det rettet. Du har ret til at klage over vores håndtering af dine personlige oplysninger, hvis vi ikke er enige i dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

Sletning af dine personligeinformation:
Vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe du har et aktivt medlemskabs. Du kan når som helst fjerne de oplysninger, der er tilknyttet din profil, og vi vil slette det med det samme.