Vilkår for brug og privatlivspolitik:

Brugminbaghave.dk hæfter ikke for skader, uheld, tyveri mm i forbindelse med udlån eller lån af baghaver. Kontakt eget forsikringsselskab. Hav altid kontakt med haveejer inden besøg. Overnatningen skal være 100 % gratis, dog er mindre gebyr for bad, strøm mm ok.

Privatlivspolitik

Hvilken information indsamler vi?

Du kan ikke være medlem af siden, hvis du ikke giver os mindst de oplysninger, vi har brug for. Når du tilmelder dig indsamler vi kun din email, for- og efternavn. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver en tid ved at slette eller ændre dine oplysninger på din profilside. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, sletter vi de personlige oplysninger, du har givet os.

Dine personlige rettigheder og hvem du skal kontakte for indsigt i personlige oplysninger:

Du kan ikke være medlem af siden, hvis du ikke giver os mindst de oplysninger, vi har brug for. Når du tilmelder dig indsamler vi kun din email, for- og efternavn samt dit profilbillede fra Facebook/Google. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver en tid ved at slette eller ændre dine oplysninger på din profilside. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, sletter vi de personlige oplysninger, du har givet os.

Sletning af dine personligeinformation:

Vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe du har et aktivt medlemskabs. Du kan når som helst fjerne de oplysninger, der er tilknyttet din profil, og vi vil slette det med det samme.